552097.jpg

Valmistumiseni (tapahtuu suunnilleen 5.5) johdosta tein kinuskikakun opettajanhuoneeseen, jonka oppilaana olen käynyt yläasteen ja lukion, tehnyt paljon sijaisuuksia opiskelujeni aikana sekä jossa suoritin gradututkimukseni. Tämä on ensimmäinen kinuskikakkuni, joten tulos on sen mukainen! Pohjat olivat epätasaiset ja kinuski olisi voinut olla tummempi.

Pohja
4 kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada paperoidulle uunipannulle ja paista 225 asteessa n. 8 - 10 min.

Tein pohjia kolme kappaletta.

Täyteet
Kostutukseen laktoositonta maitoa.
Ensimmäisessä välissä on Valion täyteläistä vaniljakastiketta sekä banaanisiivuja.
Toisessa välissä on lakkahilloa.

Kuorrutus
4 dl kuohukermaa
2 dl hienosokeria
2 dl fariinisokeria
2 tl margariinia
2 tl vaniliinisokeria

Keitä kermaa sekä hieno- ja fariinisokeria kattilassa koko ajan hämmentäen n. 15 min. Lisää joukkoon rasva ja vaniliinisokeri. Anna jäähtyä ennen pinnalle levittämistä.

Reunojen kuorrutukset on tehty "kökösti" muovipussipursottimella... Ehkä joku tuo minulle pursottimen valmistujaislahjaksi ;-)