Aamiainen valmistettiin 7 hengelle.
Patongit
2 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl rypsiöljyä
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja puolet jauhoista. Vaivaa joukkoon öljy ja loput jauhot. Leivo 3 patonkia ja kohota. Sivele vedellä ennen paistoa 225 asteessa 10 – 12 min.
Pekonit
320 g pekonia
öljyä paistamiseen
Kokonaiset säilykeherkkusienet
360 g kokonaisia säilykeherkkusieniä
valkopippuria
öljyä paistamiseen
Paista sienet pannulla öljyssä. Mausta.
Paistetut kananmunat
1 / hlö
öljyä paistamiseen
Tuoremehua
Kahvia ja teetä
Tomaattia
Kurkkua
Juustoa
Kinkkuleike
Paistetut ananakset ja maissitähkiä
14 maissitähkää (purkissa)
10 rengasta ananaksia
öljyä paistamiseen
Kommentit