507548.jpg

Aamiainen valmistettiin 7 hengelle.

Patongit

2 dl vettä

1 pss kuivahiivaa

1 tl suolaa

5 dl vehnäjauhoja

0,5 dl rypsiöljyä

 


Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja puolet jauhoista. Vaivaa joukkoon öljy ja loput jauhot. Leivo 3 patonkia ja kohota. Sivele vedellä ennen paistoa 225 asteessa  10 – 12 min.  

Pekonit

 

320 g pekonia

öljyä paistamiseen

Kokonaiset säilykeherkkusienet

 

360 g kokonaisia säilykeherkkusieniä

valkopippuria

öljyä paistamiseen

Paista sienet pannulla öljyssä. Mausta.

 

Paistetut kananmunat

1 / hlö

öljyä paistamiseen

 

Tuoremehua

Kahvia ja teetä

Tomaattia

Kurkkua

Juustoa

Kinkkuleike

Paistetut ananakset ja maissitähkiä

14 maissitähkää (purkissa)

10 rengasta ananaksia

öljyä paistamiseen