Täysjyväpaahtoleipää 2 x 60
Margariini
Tonnikalatäyte:
4 dl tonnikalaa vedessä
2 dl ketsuppia
3 kananmunaa
500 g kuorrutejuustoraastetta
2 tomaattia pieninä lohkoina
Kinkkutäyte:
4 dl kinkkurouhetta
2 dl ketsuppia
2 tomaattia
200 g ananasmurskaa
500 g juustoraastetta
Päälle:
100 g kuorrutejuustoraastetta
2 kananmunaa
1,5 dl maitoa
Voitele puolet paahtoleivistä ja levitä ne tasaisesti rintarinnan uunipellille. Sekoita täytteen aineet keskenään ja ripottele täyte tasaisesti leiville. Lado täytteen päälle loput paahtoleivät tasaisesti. Sekoita kananmuna ja maito keskenään, ja voitele päällimmäisen leivän pinta munamaidolla. Lisää juustoraastetta pinnalle. Paista 250 asteessa n. 5 – 8 min.
Kommentit