Jihuu! Tänään oli viimeinen tentti ja nyt on jo selvillä, että pääsin siitä kirkkaasti läpi! Saan siis huomenna juhlia rauhassa valmistumista kasvatustieteiden maisteriksi! Enää puuttuu se virallinen todistus, jonka saamiseen menee viikoista kuukausiin... Tämä oli vain sivujuonnehehkutus :-)

Vietimme sivuaineryhmämme päättäjäisiä ja leivoin sinne omaa stressiäni purkaakseni (siivosin leipomisen lisäksi) laiskan Daisyn kakkuja.

564573.jpg

Pohja
4 kananmunaa
3 dl sokeria
2 dl maitoa
2 rkl margariinia
4 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokeri. Kuumenna maito ja sulata margariini sen joukkoon. Lisää vaahtoon sekoitettujen kuivien aineiden kera. Levitä paperoidulle uunipannulle. Paista 175 asteessa melkein kypsäksi.

Kuorrute
10 rkl fariinisokeria
3 rkl margariinia
2 rkl maitoa

Keitä kuorrutteen aineksia hetki kattilassa. Levitä melkein kypsän pohjan päälle ja paista uunissa kypsäksi. Anna jäähtyä hetki ja lisää nopparellit päälle.

Alkuperäisessä versiossa kuorrutteen päälle kuuluisi laittaa kookoshiutaleita, mutta itse en voi sietää niitä, joten korvasin nopparelleilla. Kookoshiutaleet levitetään kuorrutteen päälle ennen loppuun kypsentämistä!