1054446.jpg

Harmittaa vietävästi... Unohdin ottaa kuvan tuoreeltaan annoksesta! Tämä kuva on nyt otettu "dagen efter" jämämuovikulhosta :-( Vielä huonosti onnistunut kuvakin... Mutta oleellista on sen sijaan kertoa, että loistava resepti! Maistui vieraina olleille joukkuekavereille.

4 pientä sipulia
rypsiöljyä
4 marinoimatonta broilerin rintafilettä
suolaa
mustapippuria
1,2 dl punaviiniä
3 dl kanalientä
200 g herkkusieniä
1 laakerinlehti
1 rkl maissitärkkelystä
1/2 dl kylmää vettä

Hienonna sipuli suikaleiksi ja kuullota ne padassa. Ota sipulit pois ja laita fileet tilalle. Paista fileet joka puolelta kauniin värisiksi. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla. Lisää kanaliemi (kanaliemikuutio sulatettuna kuumaan veteen) ja puolitetut herkkusienet sekä laakerinlehti. Anna hautua padassa n. 30 min. Suurusta veteen sekoitetulla maissitärkkelyksellä.

Tarjolla oli viiniä (käytetty myös ruuassa) Argentiinalaista Con Sur:a, basmati-riisiä (keitettynä kasvisliemikuution maustamana), hunajameloni-viinirypälesalaattia, pikkuporkkanoita, patonkia, valkosipulisulatejuustoa ja jälkiruokaa.

Jälkiruuasta ei ikävä kyllä ole kuvaa :-( Siinä oli Vanilja Tofu-jäätelöä kaksi palloa, 2 rkl kevyt kaakaovaahtoa (Blå Band) sekä pipari (LU) aseteltuna annosmaljaan.