1302745.jpg

Maljan pohja:

100 g margariinia
1 dl sokeria
0,5 tl inkivääriä
1 tl vaniliinisokeria
1 dl vettä
2 dl vehnäjauhoja

Täyte:
300 g rahkaa
2,5 dl vispikermaa
(vaniliini)sokeria
marjoja

Sulata rasva ja sekoita sokeri joukkoon, kunnes seos jäähtyy. Lisää muut ainekset ja nostele taikinasta n. 12cm halkaisijalta olevia ympyröitä. Paista 225 asteessa 8-10min. Kun otat maljat pois uunista muotoile ne paperin avulla esim. lasinpohjaa vasten maljan muotoisiksi.

Itselleni tuli moka paistamisen kanssa. Ne paistuivat liian kauan ja sitten ne eivät ne suostuneet muotoutumaan maljoiksi, vaan murenivat. Hyvin se silti onnistui maljan pohjanakin. Toi hyvän säväyksen rahkalle.