perjantai, 16. maaliskuu 2007
Kesäkurpitsakakku
Pakastimessa pitkään lojunnut kesäkurpitsaraastepussi sai tänään arvoisensa leposijan! Tämä on minun ehdoton suosikki kakkuni. Aivan ihanaa eikä edes kovin kaloripitoista! Näiden kakkujen vuoksi säilön kesäisin kesäkurpitsaa raasteena pakkaseen.
3 munaa
2 dl öljyä
3 dl sokeria
400 g kuorittua raastettua kesäkurpitsaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
1 tl sooda
4 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 dl hasselpähkinärouhetta
1,5 dl rusinoita
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa 1,5 h. Anna jäähtyä vuoassa. Maku paranee vanhetessa!
Kommentit